hairstyles Инстаграм хештег

hairstyles фотографии

Реклама

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

bahareh_makeup_artist

سلام عزیزان ، اینم یک میکاپ تقریبا لایت با شنیون ساده که مطابق میل مشتری بوده 🤗 شما چه سبک میکاپ شنیونی رو میپسندین ؟ منتظر نظراتتون هستم 😘 . . . #میکاپ #میکاپ_عروس #میکاپ_لایت#شنیون_مو #شنیون_عروس #شنیون_اروپایی #پاکسازی_پوست #کوتاهی_مو #بالیاژ #امبره #سایه_گلامور #سامبره#ژلیش_ناخن #makeup#hairstyles #hudabeauty #maccosmetics #anastasiabeverlyhills #loreal #nyx#bhcosmetic

0

19 Aug 2019

 

Zay.005

A collection of hair styles on my sisters inspired by a few accounts, including @little_princess_hairstyle @be_hair_inspired_365 @studiohilde #braids #dutchbraidstyles #plait #hairstyles

0

19 Aug 2019

Germany

vanz_ventura

Frizz Layer by layer by layer attempted to be tamed forced to narrow down often damned often wished away but I will not restrain your size will not suffocate you won't deny your existence after all you allow my hair to rise keep it untamed And with every strand that does not align with the rest of the curls you reflect the characteristics of a strong untamed woman who denies to fit in Guys I was in a writing mood haha! Do you embrace your frizz ?☺️I Love my frizz !! Can’t live without it and the volume it gives me !🙋🏽‍♀️ . . . . . . . . . . #frizzyhair #frizz #volumehair #aesthetic #photography #fallfashion #fall #sweater #curls #curlyhair #curlynaturalhair #locken #germancurlysunite #lockenkopf #ootd #ootdmagazine #americanstyle #carmushka #poem #germanblogger #poetry #outfitinspo #summerlook #instagram #fallfashion #hairstyles #curlyhairstyles #nakdfashion #curlygirl

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

Simply Tan Spa & Boutique

We are open on Monday’s now, come by & visit our salon for all your needs 🧖🏽‍♀️💅🏽

0

19 Aug 2019

 

LAIDBYLARAE

Swipe right to see more 😍 LACE FRONTAL CUSTOM MADE & INSTALLED ON YOURS TRULY 💕 @d.qveen_ 🔥 @beyanihaircollection LACE PAINT IS THE TRUTHHHH😍😍 WHAT LACE ??? MELT DOWN USING @krowndbykosh GETAGRIP LACE GLUE 🔥🔥🔥 #laidbylarae #lacefrontal #lacefrontwigs #frontalsewin #frontalwig #curls #babyhairs #protectivestyles #womenempowerment #hairstyles #explore #wigmaker #pluckingfrontal #pluckingclosure #closuresewin #closurewig #closureinstall #wiginstall

0

19 Aug 2019

 

Ezekiel Morales

🌀Energy..🌀 P.s I’m blue now Products used: Eyes~ @moiracosmetics dreamscrape pallette @nyxcosmetics glitter primer @jcatbeauty rockin the night glitter Brows~ @anastasiabeverlyhills dip brow in shade granite and gel liner in jet Highlight~ @fentybeauty matchsticks in confetti @maybelline master holographic in shade 100 and 50 Hair~ @articfoxhairpty in Poseidon - - #hairstyles #hair #makeupartist #makeup #makeuplooks #makeupartistsworldwide #undiscovered_muas #blue #grunge #punk #goth #asthetic #dark #man #beard #lgbt #gay #chains #highlighter #gods #curtains #energy

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

Eskişehir Yeni Atatürk Stadı

✂️Gürkan Karyadılı✂️

✂️Değişim hikayesi ✂️ 🌟KALİ BAY BAYAN KUAFÖRÜ🌟 ☎️ 02222254555 📱 05537998546 📍Sümer mahallesi 📍Sapmaz sokak no1 📍Odunpazarı/Eskişehir 💻 www.kalikuafor.com #değişimhikayesi #kuaför #Eskişehir #ombre #hair #hairstyle #saç #haircut #güzellik #mikrokaynak #fashion #makeup #moda #sombre #gelinlik #olaplex #ankara #haircolor #kütahya #saçmodelleri #ombrehair #bilecik #hairstyles #Nötrphblond #Nötrphproil #kadın #barber #gelin #instagram #foto_turk

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

Rubben scott

LOOKING FOR A GRAPHIC DESIGNER TO MAKE A LOGO FOR YOUR BRAND?KINDLY HIT DM 📥 WE ALSO DO COVER ARTS FOR SONGS, FLYERS, BUSINESS CARDS 💳 ANIMATED VIDEOS ALL AT AFFORDABLE PRICE 🙏🏼 #salon #itunesmusic #barber #barbershop #luxurylifestyle #florida #miami #london #soundcloud #spotify #hair #hairstyles #hairstylist #vector #illustration #cartoons #animations #califonia #lifestyleblogger #tattedmilitary #rockstars #menfashionworld #womenfashionworld #texas #singlemom #UK #2019 #soundcloudrappers💝🇺🇸🌍

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

💈barber💈

haircut & hair style 💈@hossein.a.f.b 💈 ..................................... tel📲09108806742 📲09304811294 🏙krj.gohardasht.khiyabane asli nabshe 12 ro b ro banke maskan.💈tanser hair salon💈 .................................... #barber #barbershop #barbermens #barber💈 #haircut #haircolor #hairart #hairdresser #hairmensbarbers #hairstyling #hairstyles #hairstyling #hairstyler #hairstyle🙈 #hairstylesformen #hairs #haircuts #haircutsformens #hairs #hairfashion #mensfashionstyle #iranbarber #iranbarbershop #iranmenstyle #karaj_30ty #gohardasht_گـــوهـــردشــــت #karajhairmodel #karaj_style #karajbarbershop #karaj8

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

Rubben scott

✋™I am a graphic designer💫💫. Hit me 👆 to get super cool design of your picture illustrated and cartoon 🎨character of your self 💯💯 #salon #itunesmusic #barber #barbershop #luxurylifestyle #florida #miami #london #soundcloud #spotify #hair #hairstyles #hairstylist #vector #illustration #cartoons #animations #califonia #lifestyleblogger #tattedmilitary #rockstars #menfashionworld #womenfashionworld #texas #singlemom #UK #2019 #soundcloudrappers💝🇺🇸🌍

0

19 Aug 2019

 

Shawnte’ Jeannell

Beat of the Day 💜 Lashes: Babydoll Minks Hair: Babydoll Bundlez Both can be found on my site‼️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #hairstyles #explore #extensions #atlanta #pittsburgh #atlbundles #bundles #bundlesdeal #businessowner #entrepreneur #blackownedbusiness #

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

Rumuokwuta, Port Harcourt

MO'Beauty hair

#mobeautyhairworld . . . WE love when you send us feed backs ❤❤ . . . . ....available for delivery...➖To place an order, . . Kindly call or What'sapp number📲07032194242 ➖ Address:: 123 Rumukwuta By Rumuola Road portharcourt . ➖ Deliver to your door step...follow @hairlady_ph . . . . #luxuryhairvendor #weaves#Nigerianwedding #weavologist #bridalhair #lagos#nigerianwedding #hair#hairstyles #hairstylistkillingit #humanhair#haircreativity #perfectcurls#weddinghairstyles #stylist#bridalhair #style#bouncycurls #bellanaijaweddings #hustlersquare #healthyhair #naturalhair #bridalhairstyle #beauty #humanhair #hairethusiasts #portharcourtentrepreneur #portharcourtentrepreneurmarket

1

19 Aug 2019

 

Mariam.👑

Make your summer refreshing by choosing our glowing facial deal✨ Self love is important. Take out little time for yourself and do things that make you happy. You will feel alot better💅 and those who're gonna start their life's journey, it's important to get your makeover the way you want and where u feel at comfortable and ease. You'll be satisfied by my work and won’t regret it. Hope y'all are doing good. Happy Monday. May GOD bless you all❤️ We are offering great deals at very reasonable prices. Don't waste time and do give it a try. Thanks me later;) . . . . also what are your favorite skincare brands?💆‍♀️ . . . #skincarepakistan #pakistan #beauty #makeup #beautycare #blogger #selflove #selfcare #selfcarethreads #clearskin #makeupartist #makeupparty #makeuplife #facial #facemask #facialmassage #facialspa #facecare #selfreminder #bridalmakeup #hair #hairstyles #makeuppakistan #bridalpakistan #pakbeauty #pakistaniweddingdress #pakistanifashion

0

19 Aug 2019

 

𝐒𝐚𝐥𝐨𝐧 𝐦𝐨𝐦

Antes/despues, hermoso trabajo realizado aquí en salón mom 💁‍♀️😍 #peluqueria #corte #hairstyle #hairstyles #mujer #belleza #cabello

1

19 Aug 2019

 

Fashion Outlet

Spice up your chic look with this Vintage scarf available Swipe👉🏽 . . . Price 1800 DM /follow the link to whatsapp or call 09057969079 to order . . . #sucresignatures #scarf #hairaccessories #hustlersquare #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

Rock Garden Chandigarh

jabir khan

Agar apse koi jalta💥 hai to, apka bhi farz bnta hai ki usse jalA-jalakr💥 kaala kr do💣💣🦍#lytlife #hairstyles #stylishmen #khanboy #villagers

8

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

Biker's World

Frndz_call_me_as_Jish

One day I asked God I Want to fly... And he gave me wings... I called it as r15 v3 😍 . . . . . . . . Pc:@bhuvi._.10._ #bleedblue #r15 #r15v3 #yes #yamaha #racing🏁 #lonely #lr #r1 #r3 #biker #titans #ootd #freak #bestiee #for #lifestyle #sparks #hairstyles #color #yamaha #rainyday

9

19 Aug 2019

 

ƙɦᎯᎦɦᎯᎽᎯя🐺🦈

امتحان شدم غلط نداشتم نکردم اشتباه فانوسِ درون روشن بلند شیونِ اژدها غلط نگو مغلطه دو رو اعیونِ اجتماع همیشه شلوغ میکنم شرورم به اصطلاح 🤙🏻🤙🏻🤙🏻 #fadehaircut #fadehaircutstyle #fade #hairstyles #barber @anahiid_shopp ❤️

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

KAXI

HAPPY BACK TO SCHOOL 🎉 I hope that your first day back is the best, and I secretly hope you’re rocking KAXI. If not, change that 😉 love you all! Big things coming next week 🎉

7

19 Aug 2019

 

MİSS RAPUNZEL

💥💥💥💥FIRSAT URUNU💥💥💥 . SADECE 135TL🏅🏅🏅 . 4LU SET✔ KURTARICI BIR URUN FIBER MAT SENTETIK✔ PARLAMA YAPMAZ✔💯 DOGAL VE 1.SINIF💯 EFSANE RENKLER 1 DUZ YARIM AY⚡ 1 DALGALI YARIMAY⚡ 2 YAN CITCIT⚡ . . . . KARGO BENDEN ✔ KAPIDA ODEME✔ . .Urun fiber sentetiktir.❤ .👇👇👇👇👇👇 Fiber sentetik ürünler ; 140 dereceye kadar fön maşaya uygun , mat yapısı sayesinde parlama yapmayan , bol kremli suda yıkanabilen , doğal saç’a çok yakın bir yapıya sahiptir. Son teknoloji olan kanekoloj teknolojisi kullanılarak üretilmiştir .💥💥💥💥💥💥 . Whatsapp 05366719795 siparis hattimdan yada dmden👩🏼‍💻 siparis verebilir .bu saclara sahip olabilirsiniz💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 . . . . #perukfiyatları #peruk #peruksatış #perukmodelleri #postij #citcit #sacbakimi #kaynaksaç #boncukkaynak #yarimay #gerceksac #sacmodelleri  #followforfollowback #likeforlikes #takipçikazan #medikalperuk #girls #sac #makeup #hairstyle #hair #haircut #hairstyles .

10

19 Aug 2019

 

desti/echie

Hope me win 😇 Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍 . . #Repost @hanummegaa (with @report.for.insta) ... Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya, jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary! Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya: - regram aja sebanyak2 guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU #HanumMegaXExtraordinarYOU Pemenang akan diumumkan di ig story @getthelookid .goodluckguys!!. #haircare #haircareroutine #hairstyles

0

19 Aug 2019

 

Roya_hairstyler

این شب عیدبزرگ رو بهتون تبریک میگم💖 دوستان همراه🌹🍃🌹🍃ورق بزنیدلطفا 👆امشب شینیون عروس خانم و گلمون رو که نامزدیشون بود با دیزاین گل طبیعی که خیلی باطراوت و زیبا بود براتون گذاشتم 😍امیدوارم بپسندین ☺ @Roya.hairstyler @Roya.Hairstyler #شینیون #‌شینیون_‌بافت #‌شینیونکار_‌حرفه_‌ای #‌مدل_‌موی_‌باز #‌مدل_‌اسپرت #‌دیزاین_‌شیک #‌دیزاین_‌ناخن #‌سلیقه_‌خاص #‌شینیون_‌بافت #‌میکاپ #‌میکاپ_‌گلایتر #‌تتو#‌مدل#‌مد#‌تاج_‌گل #‌عشق#‌عید‌غدیر#‌فرمالیته #‌فر_‌کرلی #‌hair #hairstyles #hairstylist #haircut #hairgoals #hairextensions #haircolor #geirly #women

6

19 Aug 2019

 

Bonnie///////

stunning ❤❤❤ #Repost @diewbd • • • • • ใหม่! เซนเซชั่นแนล ลิควิด แมท ลิปสีชัด เบาสบายปาก SENSATIONALLY ME #maybellinethailand #photography @diewbd #Model @urassayas #urassayas #กลิ่นกาสะลอง #กาสะลอง #ซ้องปีป #madechyaya #style @allybunnyruth @zeaya_seiya #MUA @maew_makeup #hairstyles @mairatchada1 #phoass @songrit_ontana @joe_komgrit

2

19 Aug 2019

Your Boyfriend's House

L&L

We don’t like u anyways! ✌🏾

1

19 Aug 2019

 

The Beauty Concept

If a weakened hairline and damaged strands are the bane of your life, our Long and Luxe Strengthening Shampoo and Conditioner offers a soothing remedy. This powerful duo removes tangles and reduces combing damage, thereby strengthening curly, coily textured hair. . . . . #asiam #asiansexy #beautyconcepts #woot #hairstyles #haircolor #naturalhairstyles #naturalhair #natural #haircut #haircare #haircaretips #beauty #beautytips #salon #hair #longandluxe #naturalhairrocks #curlspoppin #lengthcheck #longhairdontcare #healthycurls

0

19 Aug 2019

New York, New York

Veronica Minci

Suspense is like a woman. The more left to the imagination, the more the excitement. #blonde

6

19 Aug 2019

Реклама